Welkom bij De Amsterdamse Tandarts

Openingstijden : Maandag 08:00-21:00 uur - Dinsdag t/m Donderdag 08:30-17:00 uur - Vrijdag 08:00-17:00
  Contact : 020-6257094

Maak kennis met ons team!

Het team van De Amsterdamse Tandarts bestaat uit een jong en fris team waarbij klantvriendelijkheid, service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Ons team is professioneel en goed op elkaar ingespeeld doordat wij dezelfde visie delen. Wij denken mee met de patiënten en leveren zorg waarbij de patiënt centraal staat. Wij behandelen geen monden, maar mensen! Wij investeren daarom veel in persoonlijke aandacht, transparante communicatie en hoogwaardige zorgverlening.

Ai Lien Oei
Ai Lien Oei
Tandarts
Begin 2014 ben ik afgestudeerd aan de ACTA. Sindsdien heb ik met veel plezier bij verschillende grote en kleine praktijken gewerkt tot ik vond dat het nog beter kan. Sinds 1 juli 2019 ben ik de trotse eigenaar van de Amsterdamse Tandarts. Hier kan ik mijn volledige visie op de moderne tandheelkunde uitdragen. Mijn focus ligt op preventie, maar het doel is om samen met de patient het beste resultaat te bereiken. Zowel functioneel als esthetisch. Ik ben algemeen tandarts en voer ook gespecialiseerde behandelingen uit zoals volledige gebitsrehabilitatie, facings en de doorzichtige beugel. Ik zie iedereen graag met een brede lach vertrekken! BIG-nummer 19918308902
en aangesloten bij het Kwaliteitsregister Tandartsen

Ineke Hendrikse
Ineke Hendrikse
Tandarts
Geboren en getogen in Zeeland, maar ik studeerde af aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na mijn studie verhuisde ik naar Amsterdam. Ik vind het belangrijk dat mensen ze zich bij mij op hun gemak voelen, daar neem ik graag de tijd voor. Momenteel houd ik mij voornamelijk bezig met de algemene tandheelkunde, maar ook de doorzichtige beugel behoort tot mijn expertise. BIG-nummer 99927589502

Ana Garza
Ana Garza
Tandheelkundig medewerker
Als tandheelkundig medewerker kan ik alle algemene tandheelkundige behandelingen uitvoeren, wel ben ik voornamelijk ondersteunend. Ik heb mijn studie tandheelkunde aan de Autonome Universiteit van Nuevo Leon te Mexico afgerond in 2016. Daarna heb ik veel werkervaring opgedaan in Mexico, maar nu ook al enige tijd in Nederland. Ik vind het ontzettend leuk om hier in Amsterdam te werken met patiënten. Inmiddels spreek ik Nederlands, Engels en natuurlijk sprak ik al vloeiend Spaans.

Maral
Maral
Preventie assistente
Ik werk al heel veel jaren samen met Ai Lien en dat met veel plezier. Ik ken de praktijk inmiddels van binnen en van buiten. Ik ben daarom te zien in verschillende functies. Soms achter de balie, soms aan de stoel. Ook heb ik mijn preventie cursus bij M2 Academy met succes afgerond waardoor ik u ook kan helpen bij het reinigen en de verzorging van uw gebit. Als u het mij vraagt een belangrijke taak, voorkomen is natuurlijk beter dan genezen!

Senay Celik
Senay
Tandartsassistente
Ik heb mijn tandartsassistenteopleiding afgerond bij de Amsterdamse Tandarts. Door hier een jaar stage te lopen weet ik precies hoe de praktijk werkt. Dat is prettig, want inmiddels ben ik hier als volleerd assistente aan het werk met veel plezier!

Albright
Albright
Stagaire
Inmiddels loop ik al een tijd stage bij de Amsterdamse Tandarts om tandartsassistente te worden. Het was eerst even wennen, zoveel informatie! Inmiddels heb ik de basis goed onder de knie. Wel leer ik nog iedere dag bij, maar gelukkig krijg ik veel hulp van mijn collega's.

Privacyverklaring

De Amsterdamse Tandarts verwerkt medische gegevens van patiënten. Vanwege de gevoeligheid van deze gegevens hebben wij privacy hoog in het vaandel staan. In ons privacyreglement kunt u lezen welke persoonsgegevens wij verwerken en waarvoor. Tevens staat in het privacyreglement opgenomen welke rechten u heeft als betrokkene. Mocht u vragen hebben of uw rechten willen uitoefenen dan kunt u telefonisch contact opnemen via het telefoonnummer 020 625 70 94. Meer informatie