Over Ons

Over Ons

Welkom bij De Amsterdamse Tandarts

De Amsterdamse tandarts is een kleine en gezellige praktijk in het centrum van Amsterdam en bestaat al sinds 1985 onder de naam Tandartspraktijk Plantage Weesperbuurt. De praktijk is in 2018 overgedragen en gaat sindsdien verder onder de naam: De Amsterdamse Tandarts.

De Amsterdamse Tandarts bestaat uit twee behandelkamers, drie tandartsen, een mondhygiënist en een preventie assistente. U kunt bij ons terecht voor een compleet pakket aan tandheelkundige zorg voor het hele gezin, zoals halfjaarlijkse controles, het maken van röntgenfoto’s, gebitsreiniging en het vullen van tanden en kiezen. Ook maken wij kroon- en brugwerk, gebitsprotheses en zetten wij implantaten. Daarnaast hebben wij ook veel ervaring met facings of andere esthetische behandelingen.

Omdat wij een klein team hebben stelt dat ons in staat om u een persoonlijke benadering te bieden. Wij realiseren ons hoe belangrijk het kan zijn om vertrouwde gezichten te zien en hebben er dan ook alles voor over om onze patiënten met een tevreden glimlach naar huis te sturen.

vinger_rechtsWilt u meer weten over ons en onze praktijk? Neem gerust telefonisch contact met ons op of vul ons contactformulier in.

Gallery