De Amsterdamse Tandarts banner

Behandelingen

Je kunt bij ons terecht!

Alle behandelingen

Welkom bij De Amsterdamse Tandarts. Je kunt bij ons terecht voor diverse behandelingen. Hieronder vind je een overzicht van alle behandelingen die wij aanbieden.

Algemene tandheelkunde

Algemene tandheelkunde

Je kunt bij ons terecht voor bijna alle denkbare behandelingen binnen de tandheelkunde. Wij bieden een breed scala aan behandelingen en staan altijd klaar om jou te helpen. Het regelmatig bezoeken van de tandarts voor halfjaarlijkse controles is essentieel voor een gezond gebit en tandvlees. Laat ons zorgen voor jouw tandheelkundige behoeften en geniet van een stralende lach!

Lees meer
Angsttandarts

Angsttandarts

Bent u angstig voor de tandarts? Veel patiënten delen dit gevoel met u. Angst voor…

Lees meer
Cosmetische tandheelkunde

Cosmetische tandheelkunde

Ons team is gespecialiseerd in de cosmetische (of esthetische tandheelkunde)...

Lees meer
Implantaten

Implantaten

U kunt bij ons in de praktijk ook terecht voor het plaatsen van implantaten. Een…

Lees meer
Kindertandheelkunde

Kindertandheelkunde

Bij De Amsterdamse Tandarts zijn we gespecialiseerd in het bieden van mondzorg voor kinderen van alle leeftijden. Onze ervaren tandartsen en ons team stellen jouw kind op zijn gemak en bieden stapsgewijze behandelingen om tandartsangst te voorkomen of te verminderen. Het tandheelkundige plan dat we bieden is volledig afgestemd op de specifieke behoeften van jouw kind, zodat we ervoor kunnen zorgen dat jouw kind een gezonde mond heeft voor het leven.

Lees meer
Kronen en bruggen

Kronen en bruggen

Wanneer bij u een tand of kies voor een groot gedeelte al gerepareerd is met vullingen of...

Lees meer
Mondhygiënist

Mondhygiënist

Voor een gezond gebit is goede mondhygiëne van groot belang. Bij De Amsterdamse Tandarts staan onze ervaren mondhygiënisten klaar om jouw gebit grondig te reinigen en tandvleesproblemen te voorkomen. Voorkom tandsteen en tandvleesontstekingen en maak een afspraak voor een controle bij onze mondhygiëniste. Wij streven naar een gezonde mond voor iedereen!

Lees meer
Onzichtbare beugel

Onzichtbare beugel

Regelmatig zijn mensen ontevreden over de stand van hun tanden. Naast de bekende slotjesbeugel is…

Lees meer
Tanden bleken

Tanden bleken

In Europa zijn er sinds 2012 strenge regels voor het bleken van tanden en kiezen.…

Lees meer
Tandenknarsen en klemmen

Tandenknarsen en klemmen

Tandenknarsen en tandenklemmen zijn een veelvoorkomende aandoening, die ook wel bruxisme wordt genoemd...

Lees meer
Uitneembare gebitsprothese

Uitneembare gebitsprothese

Een uitneembare gebitsprothese oftewel kunstgebit dient ter vervanging van missende tanden en kiezen...

Lees meer
Wortelkanaalbehandelingen

Wortelkanaalbehandelingen

Alle tanden en kiezen zijn voorzien van een levende zenuw. Deze zenuw kan beschadigen door...

Lees meer
Kies voor een stralend gebit

Waarom de Amsterdamse Tandarts?

check Tandarts Amsterdam
check Ruimte voor nieuwe patiënten
check Korte wachttijden
check Persoonlijke aandacht

Welkom bij onze tandartspraktijk in Amsterdam. Wij vinden het belangrijk dat je gelukkig bent met jezelf. Dit begint allemaal bij een mooi en gezond gebit. Ons jonge en enthousiaste team helpt je graag bij het onderhouden van je gebit, zodat je elke dag met een zelfverzekerd gevoel kunt eten, praten en lachen. Iedereen heeft hier recht op en daarom is iedereen van harte welkom bij De Amsterdamse Tandarts. Ben je op zoek naar een tandarts in Amsterdam? Wij hebben nog ruimte voor nieuwe patiënten. Kom gerust eens langs bij onze tandartspraktijk. Wij staan voor je klaar en helpen je graag aan een mooie lach.

De Amsterdamse Tandarts is gespecialiseerd in cosmetische en esthetische tandheelkunde. Ben je niet tevreden over het uiterlijk van je gebit? Wij kunnen je gebit opknappen. Zo kunnen wij de vorm, stand en kleur van je tanden verbeteren, zodat je binnen de kortste tijd een mooi en recht gebit zult hebben waar je trots op kunt zijn.

Ben je een tand of kies verloren? Wij kunnen op professionele wijze een implantaat bij je plaatsen. Hier kunnen wij vervolgens een kroon op bevestigen, zodat je weer een mooi en vol gebit zult hebben. Een kroon vervangt zowel de functie als het uiterlijk van je verloren tand of kies. Je zult geen verschil merken met je ‘echte’ tand of kies. Ben je meerdere tanden of kiezen verloren? Dan kan een brug de oplossing bieden. Verder kun je bij ons terecht voor het laten plaatsen van facings en het laten bleken van je gebit, zodat je gebit zal stralen als nooit tevoren. Maak een afspraak voor een cosmetische/esthetische behandeling bij de tandarts in Amsterdam.

Wij geven niet alleen aandacht aan het uiterlijk van je gebit, maar ook aan de functionaliteit ervan. De Amsterdamse Tandarts helpt je graag aan een mooie, maar vooral ook duurzame lach, zodat je hier een leven lang plezier van zult hebben. Dat klinkt goed, toch? Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak of schrijf je direct in via de website. Wij kijken uit naar je bezoek aan onze tandartspraktijk in Amsterdam.

 

Video over De Amsterdamse Tandarts
Je bent van harte welkom in onze moderne praktijk

Op zoek naar een (nieuwe) tandartspraktijk in Amsterdam?

Is het nu toch echt te lang geleden, heb je last of overweeg je een andere tandarts? Ons team staat klaar om iedere patiënt te verwelkomen. Kom gerust langs om kennis te maken met het team en de praktijk. Je kan ons natuurlijk ook bellen op (020) 625 70 94. Of vul ons inschrijfformulier digitaal in.

Inschrijven
Direct antwoord op je vraag

Veelgestelde vragen

Hebben jullie nog ruimte voor nieuwe patiënten in Amsterdam?

Nieuwe patiënten zijn van harte welkom bij De Amsterdamse Tandarts. Wij hebben zeer korte wachttijden, dus je kunt snel bij ons terecht voor een controle of behandeling. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Waar is jullie praktijk gevestigd in Amsterdam?

Onze praktijk is gevestigd aan de Nieuwe Prinsengracht 112o in Amsterdam. Onze praktijk is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Er zijn diverse parkeergarages, tramhaltes en metrostations in de buurt van de praktijk. Klik hier voor de routebeschrijving.

Welke behandelingen bieden jullie aan?

Je kunt bij ons terecht voor verschillende behandelingen. Zo kun je bij ons terecht voor een volledige gebitscontrole, het laten vullen van gaatjes in je tanden of kiezen, het laten plaatsen van kronen en bruggen, etc. Voor een volledig overzicht van alle behandelingen, kun je een kijkje nemen op onze behandelingenpagina. Staat je behandeling hier niet tussen? Neem dan contact met ons op en wie weet kunnen wij je alsnog helpen.

Wat is het verschil tussen cosmetische en esthetische tandheelkunde?

De Amsterdamse Tandarts is gespecialiseerd in cosmetische en esthetische tandheelkunde. Deze termen worden vaak door elkaar gebruikt, maar zijn wel degelijk verschillend van elkaar. Esthetische tandheelkunde is gericht op het mooier maken van het gebit met behoud van het natuurlijke gebit, terwijl cosmetische tandheelkunde camouflerend werkt en dus minder gericht is op het behoud hiervan. Bel ons voor meer informatie.

Hebben jullie lange wachttijden?

Ben je op zoek naar een tandarts in Amsterdam waar je snel wordt geholpen? Dan ben je bij De Amsterdamse Tandarts aan het juiste adres. Wij hebben zeer korte wachttijden. Je kunt je snel en gemakkelijk inschrijven via de website. Vervolgens zullen wij contact met je opnemen om een afspraak te maken. Wij proberen je zo snel mogelijk te behandelen.

starstarstarstarstar

Heel blij dat ik naar deze tandarts ben overgestapt. Ik ben altijd bang voor de tandarts geweest, maar hier word ik zo op mijn gemak gesteld en worden gaatjes zo snel en goed gevuld, dat ik er met een relaxed gevoel zit. Bijna geen gaatjes ook meer door alle goede adviezen, dus dat is helemaal top. Een aanrader!

Salina Mostert
Amsterdam Centrum

starstarstarstarstar

Na slechte ervaringen bij andere praktijken blij eindelijk een goeie gevonden te hebben. In alle opzichten perfect. De tandarts Ai Lien, mondhygiënist Pum en de assistenten zijn zeer professioneel en vriendelijk. Ze zijn erg betrokken en er wordt altijd oprechte aandacht getoond.

Zilan Demir
Amsterdam Oost

starstarstarstarstar

Hele fijne praktijk. Bij pijn maken ze direct plek voor je, en de tandarts en mondhygiënist zijn erg geduldig en vriendelijk. Ook leggen ze heel duidelijk uit wat ze doen en waarom, wat ik zelf altijd heel prettig vind. Ik ben een behoorlijk angstige patiënt, maar hier voel ik me in goede handen!

Floor
Amsterdam Prinsengracht