Tarieven en Nota

Tarieven

De NZa (Nederlanse Zorgautoriteit) stelt jaarlijkse de landelijke tarieven op voor de tandheelkundige zorg. Dit betekent dat elke tandarts dezelfde tarieven hanteert voor de uitgevoerde behandeling. Wij adviseren je om je verzekeraar te raadplegen om te weten wat er van deze behandeling voor je wordt vergoed. In de praktijk kunnen wij ook een aantal gegevens inzien via het platform Zorgsom. Met dit programma kunnen we vaak direct zien wat er vergoed wordt en welk bedrag je nog over hebt. Let op dit is een extra service, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Tarieven Tandheelkundige zorg

vinger_rechtsBekijk tarievenlijst 2023

Niet verzekerd?

Indien je niet verzekerd bent kun je bij ons ook terecht. Wel vragen wij je direct na de behandeling af te rekenen, dit kan per pin of eventueel contant. Let wel, wij hebben niet altijd voldoende wisselgeld beschikbaar. Dit kan ook indien je de zorgkosten elders moet declareren.

Samenwerking met Anders Medical Factoring

In onze praktijk geven wij je graag alle aandacht en goede zorg. Bovendien kunnen we er in de huidige tijd niet omheen dat er extra maatregelen getroffen moeten worden i.v.m. de wet DGA en privacywetgeving.  Zodoende hebben wij het versturen en innen van onze rekeningen uitbesteed aan Anders Medical Factoring. Anders Medical factoring is een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat is gespecialiseerd in factoring voor de medische sector. Dat betekent dat zij namens ons facturen innen en versturen. De declaratie die ze via ons ontvangen worden direct ingediend bij je zorgverzekeraar. Je ontvangt dus alleen een factuur van hen als je zorgverzekeraar de kosten voor de behandeling niet (volledig) vergoedt. MijnAndersnota.nl verstuurt de facturen het liefst per e-mail. Dat is beter voor het milieu en brengt minder kosten met zich mee. Om de facturatie vlekkeloos te laten verlopen, verzoeken wij je vriendelijk om uw meest recente contactgegevens per mail door te geven.

Graag vragen wij namens hen uw aandacht voor het volgende:

  • Je bent zelf verantwoordelijk voor het tijdig doorgeven van de juiste (e-mail)adresgegevens. Geef eventuele wijzigingen dan ook z.s.m. aan ons door per mail!;
  • De eerste factuur van mijnAndersnota.nl kan in je spambox terecht komen. Check daarom de dagen na je behandeling ook daar of je een factuur van hen hebt ontvangen;
  • We adviseren het e-mailadres service@mijnandersnota.nl op te slaan in jouw adresboek. Zo zorg je dat berichten van onze factoringpartner in de reguliere inbox terecht komen;
  • Indien je geen toegangscode per SMS ontvangt, dan beschikken wij hoogst waarschijnlijk niet over jouw meest recente mobiele telefoonnummer of heb je een buitenlands telefoonnummer;
  • Download je de factuur vanaf een mobiel apparaat? In dat geval wordt de factuur weergegeven in uw map Downloads/Bestanden. Ga dus naar een van deze mappen als de factuur na het downloaden niet direct in je scherm verschijnt. Het kan ook zijn dat de factuur als pdf-bestand links onderin je scherm verschijnt;
  • Je regelt al je factuurzaken eenvoudig via www.mijnAndersnota.nl. Of stuur een e-mail naar service@mijnandersnota.nl . Liever persoonlijk contact? Het serviceteam van mijnAndersnota.nl staat je op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur graag te woord via 085 7606262.

Website Anders Medical Factoring

Op de website van Anders MF kunt je veel zaken snel en eenvoudig regelen. Je hoeft geen rekening te houden met de openingstijden van de Servicedesk, zo kun je jouw zaken regelen op een tijdstip dat dit voor jou het beste uitkomt.

Wil je een betalingsregeling treffen of de status van betaling controleren, dan raden wij je aan dit direct via de website van Anders MF te regelen.

Annulering

Natuurlijk kan het zijn dat je een afspraak met je behandelaar moet annuleren. Deze annulering en de daarmee gepaard gaande kosten nemen wij voor onze rekening tot 24 uur voor de afspraak mits de afspraak niet langer dan 20 minuten is. De kosten voor een niet tijdig geannuleerde afspraak zijn 7,50 euro per 5 minuten. De email ter herinnering van de afspraak is een extra service, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Betalingsregeling treffen
Op de factuur staat altijd de betalingstermijn vermeld. Het is mogelijk om bij facturen van meer dan €25,- en  minder dan €1000,- een betalingsregeling aan te vragen. Aan deze betalingsregeling zijn geen kosten verbonden. Dit kun je eenvoudig regelen op Betalingsregeling Anders Medical Factoring.

Overige vragen
Heb je een andere vraag kijk dan eerst bij deze pagina van de website van Anders MF. De kans is groot dat je daar al het antwoord vindt op je vraag. Zo niet dan ben je altijd vrij om Anders MF te bellen of mailen.

vinger_rechts Contactgegevens Anders Medical Factoring

Telefoonnummer: 085 760 62 62
E-mail: service@mijnandersnota.nl
Website: www.mijnAndersnota.nl