De Amsterdamse Tandarts banner

Tarieven en nota

Tarieven

De NZa (Nederlanse Zorgautoriteit) stelt jaarlijkse de landelijke tarieven op voor de tandheelkundige zorg. Dit betekent dat elke tandarts dezelfde tarieven hanteert voor de uitgevoerde behandeling. Wij adviseren je om je verzekeraar te raadplegen om te weten wat er van deze behandeling voor je wordt vergoed. In de praktijk kunnen wij ook een aantal gegevens inzien via het platform Zorgsom. Met dit programma kunnen we vaak direct zien wat er vergoed wordt en welk bedrag je nog over hebt. Let op dit is een extra service, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Tarieven Tandheelkundige zorg

Bekijk tarievenlijst 2024

Niet verzekerd?

Indien je niet verzekerd bent kun je bij ons ook terecht. Wel vragen wij je direct na de behandeling af te rekenen, dit kan per pin of eventueel contant. Let wel, wij hebben niet altijd voldoende wisselgeld beschikbaar. Dit kan ook indien je de zorgkosten elders moet declareren.

ANNULERING

Natuurlijk kan het zijn dat je een afspraak met je behandelaar moet annuleren. Deze annulering en de daarmee gepaard gaande kosten nemen wij voor onze rekening tot 48 uur voor de afspraak mits de afspraak niet langer dan 20 minuten is. De kosten voor een niet tijdig geannuleerde afspraak zijn 7,50 euro per 5 minuten. De email ter herinnering van de afspraak is een extra service, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

INFOMEDICS

We besteden graag al onze aandacht aan het verlenen van de beste zorg. Daarom werken we samen met Infomedics. Je krijgt onze rekeningen via Infomedics en je betaalt ze ook aan Infomedics. Ook voor alle vragen over het betalen van uw rekening kunt je bij Infomedics terecht. Zo hebben wij meer tijd voor jou.

Digitale rekening
Als je klant wordt, vragen we om je mobiele telefoonnummer en e-mailadres. Met deze gegevens kan Infomedics je rekening digitaal sturen. Vraag bij de balie hoe je de rekening gaat ontvangen en of je je inbox in de gaten moet houden!In de e-mail van Infomedics staat een link naar je persoonlijke betaalpagina. Daar kun je de rekening betalen met iDEAL en downloaden, na controle van je mobiele telefoonnummer.

Vergoeding van de zorgverzekeraar
In de meeste gevallen checkt Infomedics of je zorgverzekeraar (een gedeelte van) je behandeling(en) vergoedt. Het bedrag dat overblijft betaal je aan Infomedics. Je ziet dit duidelijk terug op de rekening. Heb je vragen over de hoogte van de vergoeding? Neem dan contact op met je zorgverzekeraar. Staat er geen vergoeding op de rekening? Betaal dan het hele bedrag aan Infomedics en kijk of je de rekening kunt declareren bij je zorgverzekeraar. Staat er geen vergoeding op de rekening? Betaal dan het hele bedrag aan Infomedics en kijk of je de rekening kunt declareren bij je zorgverzekeraar.

Regel je zorgkosten online

Op de website van Infomedics (www.infomedics.nl) kun je makkelijk je rekening bekijken en betalen. Als betalen niet goed uitkomt, kun je ook uitstel van betaling of een betalingsregeling aanvragen.

Status van je betaling controleren
Klik op de link in de e-mail van Infomedics of ga naar www.infomedics.nl. Vul daar het 14-cijferig betalingskenmerk in dat op je rekening staat. Als de rekening nog niet (helemaal) betaald is, dan word je doorgestuurd naar de betaalpagina van jouw rekening. Daar kun je direct betalen via iDEAL. Je kunt de betaalstatus van je rekening ook opvragen bij digitale assistent Ella.

Rekening bekijken en downloaden
Om jouw privacy te beschermen, zie je op de betaalpagina van je rekening alleen het bedrag van de rekening. En wanneer de rekening betaald moet worden. Als je de rekening wilt bekijken of downloaden, dan stuurt Infomedics een code naar je mobiele nummer. Met die code kun je de pdf van je rekening openen en, als je dat wilt, opslaan.

Betalingsregeling of uitstel aanvragen
Je hebt 30 dagen om de rekening van Infomedics te betalen. Lukt het niet om op tijd te betalen? Voorkom dan een herinnering en vraag uitstel of een betalingsregeling aan. Je regelt het op de betaalpagina van uw rekening of via digitale assistent Ella.

Hulp nodig?
Heb je een vraag of heb je hulp nodig? Bekijk dan de veelgestelde vragen op www.infomedics.nl of stel uw vraag 24/7 aan digitale assistent Ella.

Tijdens kantoortijden kun je ook altijd contact opnemen met de Servicedesk van Infomedics op telefoonnummer 036 – 20 31 900 (maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur).

Wat gebeurt er met je gegevens?

Om rekeningen snel en correct te kunnen verwerken, delen wij jouw gegevens met Infomedics. Uiteraard voldoen zij aan alle geldende wetten en regels rondom privacybescherming. En doen ze er alles aan om je gegevens maximaal te beveiligen. Informatie over hoe Infomedics omgaat met de bescherming van privacygevoelige informatie vindt u op www.infomedics.nl/privacy.

Betalingsvoorwaarden Infomedics

In opdracht van ons verstuurt en incasseert Infomedics rekeningen voor de zorg die je hebt gehad. Infomedics voldoet hierbij aan alle (privacy) wet- en regelgeving, zowel de regels die van toepassing zijn op ons als zorgaanbieder, als aan de regels die vanuit de wet gelden voor Infomedics.

Wat zijn de belangrijkste betalingsvoorwaarden van je rekening van Infomedics?

  • Infomedics mag, als dit mogelijk is, je rekening declareren bij jouw zorgverzekeraar. Je ziet een eventuele vergoeding altijd terug op de rekening.
  • Infomedics verwacht dat je de rekening betaalt vóór de vervaldatum zoals vermeld op de rekening.
  • Als je de rekening niet voor de vervaldatum heeft betaald, dan ben je in verzuim zonder dat daarvoor een nadere ingebrekestelling is vereist. Omdat je het uiteraard vergeten kunt zijn, krijg je een herinnering waarbij je wordt gevraagd de rekening alsnog te voldoen, binnen 15 dagen nadat je deze hebt ontvangen. Mocht de betaling binnen deze gestelde datum uitblijven, dan brengt Infomedics rente en incassokosten in rekening.
  • Infomedics mag je betaling eerst in mindering brengen op de incassokosten, vervolgens op de in rekening gebrachte rente en tenslotte op het oorspronkelijke bedrag van uw rekening.
  • Houd er rekening mee dat, wanneer je een klacht indient of zich inschrijft bij een andere zorgaanbieder, je rekening uiteindelijk nog steeds betaald moet worden. Je betalingsverplichting kan hierdoor niet worden opgeschort.
Je kunt bij ons terecht!

Behandelingen

Algemene tandheelkunde

Ben je op zoek naar een nieuwe tandarts in Amsterdam, waar je terecht kunt voor jouw periodieke controle en alle andere reguliere behandelingen? Dan ben je bij De Amsterdamse Tandarts aan het juiste adres. Maak een afspraak via onze website en kom langs.

Algemene tandheelkunde Amsterdam

Lees meer
Mondhygiënist

Een goede mondhygiëne is ontzettend belangrijk. Onze mondhygiënist in Amsterdam ondersteunt je graag bij het gezond houden van jouw gebit, onder andere door preventieve behandelingen (zoals het verwijderen van tandplak) en persoonlijk advies op maat.

Mondhygiëne Amsterdam

Lees meer
Kindertandheelkunde

Ook kinderen zijn van harte welkom in onze tandartspraktijk in Amsterdam. Onze kindertandarts leert jouw kind op een leuke, speelse manier hoe hij zijn gebit gezond kan houden en waarom dit belangrijk is. Neem jouw kind gerust mee naar jouw volgende afspraak!

Kindertandarts Amsterdam

Lees meer
Kies voor een stralend gebit

Waarom de Amsterdamse Tandarts?

check Tandarts Amsterdam
check Ruimte voor nieuwe patiënten
check Korte wachttijden
check Persoonlijke aandacht

Welkom bij onze tandartspraktijk in Amsterdam. Wij vinden het belangrijk dat je gelukkig bent met jezelf. Dit begint allemaal bij een mooi en gezond gebit. Ons jonge en enthousiaste team helpt je graag bij het onderhouden van je gebit, zodat je elke dag met een zelfverzekerd gevoel kunt eten, praten en lachen. Iedereen heeft hier recht op en daarom is iedereen van harte welkom bij De Amsterdamse Tandarts. Ben je op zoek naar een tandarts in Amsterdam? Wij hebben nog ruimte voor nieuwe patiënten. Kom gerust eens langs bij onze tandartspraktijk. Wij staan voor je klaar en helpen je graag aan een mooie lach.

De Amsterdamse Tandarts is gespecialiseerd in cosmetische en esthetische tandheelkunde. Ben je niet tevreden over het uiterlijk van je gebit? Wij kunnen je gebit opknappen. Zo kunnen wij de vorm, stand en kleur van je tanden verbeteren, zodat je binnen de kortste tijd een mooi en recht gebit zult hebben waar je trots op kunt zijn.

Ben je een tand of kies verloren? Wij kunnen op professionele wijze een implantaat bij je plaatsen. Hier kunnen wij vervolgens een kroon op bevestigen, zodat je weer een mooi en vol gebit zult hebben. Een kroon vervangt zowel de functie als het uiterlijk van je verloren tand of kies. Je zult geen verschil merken met je ‘echte’ tand of kies. Ben je meerdere tanden of kiezen verloren? Dan kan een brug de oplossing bieden. Verder kun je bij ons terecht voor het laten plaatsen van facings en het laten bleken van je gebit, zodat je gebit zal stralen als nooit tevoren. Maak een afspraak voor een cosmetische/esthetische behandeling bij de tandarts in Amsterdam.

Wij geven niet alleen aandacht aan het uiterlijk van je gebit, maar ook aan de functionaliteit ervan. De Amsterdamse Tandarts helpt je graag aan een mooie, maar vooral ook duurzame lach, zodat je hier een leven lang plezier van zult hebben. Dat klinkt goed, toch? Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak of schrijf je direct in via de website. Wij kijken uit naar je bezoek aan onze tandartspraktijk in Amsterdam.

 

Video over De Amsterdamse Tandarts
Je bent van harte welkom in onze moderne praktijk

Op zoek naar een (nieuwe) tandartspraktijk in Amsterdam?

Is het nu toch echt te lang geleden, heb je last of overweeg je een andere tandarts? Ons team staat klaar om iedere patiënt te verwelkomen. Kom gerust langs om kennis te maken met het team en de praktijk. Je kan ons natuurlijk ook bellen op (020) 625 70 94. Of vul ons inschrijfformulier digitaal in.

Inschrijven
Direct antwoord op je vraag

Veelgestelde vragen

Hebben jullie nog ruimte voor nieuwe patiënten in Amsterdam?

Nieuwe patiënten zijn van harte welkom bij De Amsterdamse Tandarts. Wij hebben zeer korte wachttijden, dus je kunt snel bij ons terecht voor een controle of behandeling. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Waar is jullie praktijk gevestigd in Amsterdam?

Onze praktijk is gevestigd aan de Nieuwe Prinsengracht 112o in Amsterdam. Onze praktijk is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Er zijn diverse parkeergarages, tramhaltes en metrostations in de buurt van de praktijk. Klik hier voor de routebeschrijving.

Welke behandelingen bieden jullie aan?

Je kunt bij ons terecht voor verschillende behandelingen. Zo kun je bij ons terecht voor een volledige gebitscontrole, het laten vullen van gaatjes in je tanden of kiezen, het laten plaatsen van kronen en bruggen, etc. Voor een volledig overzicht van alle behandelingen, kun je een kijkje nemen op onze behandelingenpagina. Staat je behandeling hier niet tussen? Neem dan contact met ons op en wie weet kunnen wij je alsnog helpen.

Wat is het verschil tussen cosmetische en esthetische tandheelkunde?

De Amsterdamse Tandarts is gespecialiseerd in cosmetische en esthetische tandheelkunde. Deze termen worden vaak door elkaar gebruikt, maar zijn wel degelijk verschillend van elkaar. Esthetische tandheelkunde is gericht op het mooier maken van het gebit met behoud van het natuurlijke gebit, terwijl cosmetische tandheelkunde camouflerend werkt en dus minder gericht is op het behoud hiervan. Bel ons voor meer informatie.

Hebben jullie lange wachttijden?

Ben je op zoek naar een tandarts in Amsterdam waar je snel wordt geholpen? Dan ben je bij De Amsterdamse Tandarts aan het juiste adres. Wij hebben zeer korte wachttijden. Je kunt je snel en gemakkelijk inschrijven via de website. Vervolgens zullen wij contact met je opnemen om een afspraak te maken. Wij proberen je zo snel mogelijk te behandelen.

starstarstarstarstar

Heel blij dat ik naar deze tandarts ben overgestapt. Ik ben altijd bang voor de tandarts geweest, maar hier word ik zo op mijn gemak gesteld en worden gaatjes zo snel en goed gevuld, dat ik er met een relaxed gevoel zit. Bijna geen gaatjes ook meer door alle goede adviezen, dus dat is helemaal top. Een aanrader!

Salina Mostert
Amsterdam Centrum

starstarstarstarstar

Na slechte ervaringen bij andere praktijken blij eindelijk een goeie gevonden te hebben. In alle opzichten perfect. De tandarts Ai Lien, mondhygiënist Pum en de assistenten zijn zeer professioneel en vriendelijk. Ze zijn erg betrokken en er wordt altijd oprechte aandacht getoond.

Zilan Demir
Amsterdam Oost

starstarstarstarstar

Hele fijne praktijk. Bij pijn maken ze direct plek voor je, en de tandarts en mondhygiënist zijn erg geduldig en vriendelijk. Ook leggen ze heel duidelijk uit wat ze doen en waarom, wat ik zelf altijd heel prettig vind. Ik ben een behoorlijk angstige patiënt, maar hier voel ik me in goede handen!

Floor
Amsterdam Prinsengracht