De Amsterdamse Tandarts banner

Tarieven en nota

Tarieven

De NZa (Nederlanse Zorgautoriteit) stelt jaarlijkse de landelijke tarieven op voor de tandheelkundige zorg. Dit betekent dat elke tandarts dezelfde tarieven hanteert voor de uitgevoerde behandeling. Wij adviseren je om je verzekeraar te raadplegen om te weten wat er van deze behandeling voor je wordt vergoed. In de praktijk kunnen wij ook een aantal gegevens inzien via het platform Zorgsom. Met dit programma kunnen we vaak direct zien wat er vergoed wordt en welk bedrag je nog over hebt. Let op dit is een extra service, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Tarieven Tandheelkundige zorg

Bekijk tarievenlijst 2023

Niet verzekerd?

Indien je niet verzekerd bent kun je bij ons ook terecht. Wel vragen wij je direct na de behandeling af te rekenen, dit kan per pin of eventueel contant. Let wel, wij hebben niet altijd voldoende wisselgeld beschikbaar. Dit kan ook indien je de zorgkosten elders moet declareren.

Samenwerking met Anders Medical Factoring

In onze praktijk geven wij je graag alle aandacht en goede zorg. Bovendien kunnen we er in de huidige tijd niet omheen dat er extra maatregelen getroffen moeten worden i.v.m. de wet DGA en privacywetgeving.  Zodoende hebben wij het versturen en innen van onze rekeningen uitbesteed aan Anders Medical Factoring. Anders Medical factoring is een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat is gespecialiseerd in factoring voor de medische sector. Dat betekent dat zij namens ons facturen innen en versturen. De declaratie die ze via ons ontvangen worden direct ingediend bij je zorgverzekeraar. Je ontvangt dus alleen een factuur van hen als je zorgverzekeraar de kosten voor de behandeling niet (volledig) vergoedt. MijnAndersnota.nl verstuurt de facturen het liefst per e-mail. Dat is beter voor het milieu en brengt minder kosten met zich mee. Om de facturatie vlekkeloos te laten verlopen, verzoeken wij je vriendelijk om uw meest recente contactgegevens per mail door te geven.

Graag vragen wij namens hen uw aandacht voor het volgende:

  • Je bent zelf verantwoordelijk voor het tijdig doorgeven van de juiste (e-mail)adresgegevens. Geef eventuele wijzigingen dan ook z.s.m. aan ons door per mail!;
  • De eerste factuur van mijnAndersnota.nl kan in je spambox terecht komen. Check daarom de dagen na je behandeling ook daar of je een factuur van hen hebt ontvangen;
  • We adviseren het e-mailadres service@mijnandersnota.nl op te slaan in jouw adresboek. Zo zorg je dat berichten van onze factoringpartner in de reguliere inbox terecht komen;
  • Indien je geen toegangscode per SMS ontvangt, dan beschikken wij hoogst waarschijnlijk niet over jouw meest recente mobiele telefoonnummer of heb je een buitenlands telefoonnummer;
  • Download je de factuur vanaf een mobiel apparaat? In dat geval wordt de factuur weergegeven in uw map Downloads/Bestanden. Ga dus naar een van deze mappen als de factuur na het downloaden niet direct in je scherm verschijnt. Het kan ook zijn dat de factuur als pdf-bestand links onderin je scherm verschijnt;
  • Je regelt al je factuurzaken eenvoudig via www.mijnAndersnota.nl. Of stuur een e-mail naar service@mijnandersnota.nl . Liever persoonlijk contact? Het serviceteam van mijnAndersnota.nl staat je op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur graag te woord via 085 7606262.

Website Anders Medical Factoring

Op de website van Anders MF kunt je veel zaken snel en eenvoudig regelen. Je hoeft geen rekening te houden met de openingstijden van de Servicedesk, zo kun je jouw zaken regelen op een tijdstip dat dit voor jou het beste uitkomt.

Wil je een betalingsregeling treffen of de status van betaling controleren, dan raden wij je aan dit direct via de website van Anders MF te regelen.

Annulering

Natuurlijk kan het zijn dat je een afspraak met je behandelaar moet annuleren. Deze annulering en de daarmee gepaard gaande kosten nemen wij voor onze rekening tot 48 uur voor de afspraak mits de afspraak niet langer dan 20 minuten is. De kosten voor een niet tijdig geannuleerde afspraak zijn 7,50 euro per 5 minuten. De email ter herinnering van de afspraak is een extra service, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Betalingsregeling treffen

Op de factuur staat altijd de betalingstermijn vermeld. Het is mogelijk om bij facturen van meer dan €25,- en  minder dan €1000,- een betalingsregeling aan te vragen. Aan deze betalingsregeling zijn geen kosten verbonden. Dit kun je eenvoudig regelen op Betalingsregeling Anders Medical Factoring.

Overige vragen

Heb je een andere vraag kijk dan eerst bij deze pagina van de website van Anders MF. De kans is groot dat je daar al het antwoord vindt op je vraag. Zo niet dan ben je altijd vrij om Anders MF te bellen of mailen.

Contactgegevens Anders Medical Factoring

Telefoonnummer: 085 760 62 62
E-mail: service@mijnandersnota.nl
Website: www.mijnAndersnota.nl

Je kunt bij ons terecht!

Behandelingen

Onzichtbare beugel

Onzichtbare beugel

Regelmatig zijn mensen ontevreden over de stand van hun tanden. Naast de bekende slotjesbeugel is…

Lees meer
Tandenknarsen en klemmen

Tandenknarsen en klemmen

Tandenknarsen en tandenklemmen zijn een veelvoorkomende aandoening, die ook wel bruxisme wordt genoemd...

Lees meer
Tanden bleken

Tanden bleken

In Europa zijn er sinds 2012 strenge regels voor het bleken van tanden en kiezen.…

Lees meer
Kies voor een stralend gebit

Waarom de Amsterdamse Tandarts?

check Tandarts Amsterdam
check Ruimte voor nieuwe patiënten
check Korte wachttijden
check Persoonlijke aandacht

Welkom bij onze tandartspraktijk in Amsterdam. Wij vinden het belangrijk dat je gelukkig bent met jezelf. Dit begint allemaal bij een mooi en gezond gebit. Ons jonge en enthousiaste team helpt je graag bij het onderhouden van je gebit, zodat je elke dag met een zelfverzekerd gevoel kunt eten, praten en lachen. Iedereen heeft hier recht op en daarom is iedereen van harte welkom bij De Amsterdamse Tandarts. Ben je op zoek naar een tandarts in Amsterdam? Wij hebben nog ruimte voor nieuwe patiënten. Kom gerust eens langs bij onze tandartspraktijk. Wij staan voor je klaar en helpen je graag aan een mooie lach.

De Amsterdamse Tandarts is gespecialiseerd in cosmetische en esthetische tandheelkunde. Ben je niet tevreden over het uiterlijk van je gebit? Wij kunnen je gebit opknappen. Zo kunnen wij de vorm, stand en kleur van je tanden verbeteren, zodat je binnen de kortste tijd een mooi en recht gebit zult hebben waar je trots op kunt zijn.

Ben je een tand of kies verloren? Wij kunnen op professionele wijze een implantaat bij je plaatsen. Hier kunnen wij vervolgens een kroon op bevestigen, zodat je weer een mooi en vol gebit zult hebben. Een kroon vervangt zowel de functie als het uiterlijk van je verloren tand of kies. Je zult geen verschil merken met je ‘echte’ tand of kies. Ben je meerdere tanden of kiezen verloren? Dan kan een brug de oplossing bieden. Verder kun je bij ons terecht voor het laten plaatsen van facings en het laten bleken van je gebit, zodat je gebit zal stralen als nooit tevoren. Maak een afspraak voor een cosmetische/esthetische behandeling bij de tandarts in Amsterdam.

Wij geven niet alleen aandacht aan het uiterlijk van je gebit, maar ook aan de functionaliteit ervan. De Amsterdamse Tandarts helpt je graag aan een mooie, maar vooral ook duurzame lach, zodat je hier een leven lang plezier van zult hebben. Dat klinkt goed, toch? Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak of schrijf je direct in via de website. Wij kijken uit naar je bezoek aan onze tandartspraktijk in Amsterdam.

Video over De Amsterdamse Tandarts
Je bent van harte welkom in onze moderne praktijk

Op zoek naar een (nieuwe) tandartspraktijk in Amsterdam?

Is het nu toch echt te lang geleden, heb je last of overweeg je een andere tandarts? Ons team staat klaar om iedere patiënt te verwelkomen. Kom gerust langs om kennis te maken met het team en de praktijk. Je kan ons natuurlijk ook bellen op 020 625 70 94. Of vul ons inschrijfformulier digitaal in.

Inschrijven
Direct antwoord op je vraag

Veelgestelde vragen

Hebben jullie nog ruimte voor nieuwe patiënten?

Nieuwe patiënten zijn van harte welkom bij De Amsterdamse Tandarts. Wij hebben zeer korte wachttijden, dus je kunt snel bij ons terecht voor een controle of behandeling. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Waar is jullie praktijk gevestigd?

Onze praktijk is gevestigd aan de Nieuwe Prinsengracht 112o in Amsterdam. Onze praktijk is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Er zijn diverse parkeergarages, tramhaltes en metrostations in de buurt van de praktijk. Klik hier voor de routebeschrijving.

Welke behandelingen bieden jullie aan?

Je kunt bij ons terecht voor verschillende behandelingen. Zo kun je bij ons terecht voor een volledige gebitscontrole, het laten vullen van gaatjes in je tanden of kiezen, het laten plaatsen van kronen en bruggen, etc. Voor een volledig overzicht van alle behandelingen, kun je een kijkje nemen op onze behandelingenpagina. Staat je behandeling hier niet tussen? Neem dan contact met ons op en wie weet kunnen wij je alsnog helpen.

Wat is het verschil tussen cosmetische en esthetische tandheelkunde?

De Amsterdamse Tandarts is gespecialiseerd in cosmetische en esthetische tandheelkunde. Deze termen worden vaak door elkaar gebruikt, maar zijn wel degelijk verschillend van elkaar. Esthetische tandheelkunde is gericht op het mooier maken van het gebit met behoud van het natuurlijke gebit, terwijl cosmetische tandheelkunde camouflerend werkt en dus minder gericht is op het behoud hiervan. Bel ons voor meer informatie.

Hebben jullie lange wachttijden?

Ben je op zoek naar een tandarts in Amsterdam waar je snel wordt geholpen? Dan ben je bij De Amsterdamse Tandarts aan het juiste adres. Wij hebben zeer korte wachttijden. Je kunt je snel en gemakkelijk inschrijven via de website. Vervolgens zullen wij contact met je opnemen om een afspraak te maken. Wij proberen je zo snel mogelijk te behandelen.

starstarstarstarstar

Heel blij dat ik naar deze tandarts ben overgestapt. Ik ben altijd bang voor de tandarts geweest, maar hier word ik zo op mijn gemak gesteld en worden gaatjes zo snel en goed gevuld, dat ik er met een relaxed gevoel zit. Bijna geen gaatjes ook meer door alle goede adviezen, dus dat is helemaal top. Een aanrader!

Salina Mostert

starstarstarstarstar

Na slechte ervaringen bij andere praktijken blij eindelijk een goeie gevonden te hebben. In alle opzichten perfect. De tandarts Ai Lien, mondhygiënist Pum en de assistenten zijn zeer professioneel en vriendelijk. Ze zijn erg betrokken en er wordt altijd oprechte aandacht getoond.

Zilan Demir

starstarstarstarstar

Hele fijne praktijk. Bij pijn maken ze direct plek voor je, en de tandarts en mondhygiënist zijn erg geduldig en vriendelijk. Ook leggen ze heel duidelijk uit wat ze doen en waarom, wat ik zelf altijd heel prettig vind. Ik ben een behoorlijk angstige patiënt, maar hier voel ik me in goede handen!

Floor