Tandarts Amsterdam Oost

Tandarts Amsterdam Oost

Bent u op zoek naar een tandarts in Amsterdam Oost? De Amsterdamse Tandarts heeft nog plek voor nieuwe patiënten. Wij zijn een knusse, moderne tandartspraktijk met ruime openingstijden.

De Amsterdamse Tandarts uit Amsterdam Oost bestaat uit twee behandelkamers, vier tandartsen, een mondhygiënist en een preventieassistente. Bij ons kunt u terecht voor het complete pakket aan tandheelkundige zorg.

Bij De Amsterdamse Tandarts kijken wij naar de gehele mond, maar ook naar de mens eromheen. Wij zijn een cosmetische tandartspraktijk, maar kijken ook naar de functionele aspecten. Dus bent u op zoek naar een duurzame lach? Dan bent u bij De Amsterdamse Tandarts in Amsterdam Oost aan het juiste adres. U kunt zich inschrijven via de website.

Tandarts Amsterdam Oost

Tandartsbehandelingen

Bij De Amsterdamse Tandarts kunt u onder andere terecht voor de volgende behandelingen:

 • Tandenknarsen en klemmen
 • Angstige patiënten
 • Cosmetische tandheelkunde (bleken, facings, witte vullingen)
 • Kronen en bruggen
 • Uitneembare gebitsprothese
 • Wortelkanaalbehandelingen
 • Mondhygiëne
 • Onzichtbare beugel
 • Implantaten
 • Tanden bleken
 • Kindertandheelkunde
 • Algemene tandheelkunde

Staat uw behandeling er niet tussen? U kunt gerust contact met ons opnemen, zodat wij samen kunnen kijken of wij deze behandeling alsnog kunnen uitvoeren.

Tandarts Amsterdam Oost

Spoedtandarts Amsterdam Oost

Bent u op zoek naar een spoedtandarts in Amsterdam Oost? Tijdens openingstijden kunt u terecht bij De Amsterdamse Tandarts voor een spoedbehandeling. U kunt direct langskomen of eerst telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 020 625 7094. Wij doen ons uiterste best om uw pijnklacht zo spoedig mogelijk te verhelpen.

U hoeft geen geregistreerd patiënt te zijn bij De Amsterdamse Tandarts om in aanmerking te komen voor een spoedbehandeling. Wij behandelen ook mensen die zich nog niet hebben ingeschreven bij onze tandartspraktijk in Amsterdam Oost. Houd er wel rekening mee dat de kosten voor een behandeling in de meeste gevallen direct betaald dienen te worden. U kunt zowel contant als per pin betalen. Als u de voorkeur geeft aan contant betalen, dan adviseren wij u om een bedrag van minstens €150,- mee te nemen. Verder vragen wij u vriendelijk om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen. Na uw spoedbehandeling krijgt u uiteraard een nota mee van ons, die u kunt indienen bij uw zorgverzekeraar om de gemaakte kosten te laten vergoeden.

Buiten openingstijden kunt u contact opnemen met de dienstdoende tandarts door te bellen naar 020 740 1221 of naar 020 723 4848. U kunt bellen als u pijnklachten ervaart die direct verholpen dienen te worden en u redelijkerwijs niet kunt wachten tot de volgende ochtend.

Wat onze cliënten zeggen

Na slechte ervaringen bij andere praktijken blij eindelijk een goeie gevonden te hebben. In alle opzichten perfect. De tandarts Ai lien, mondhygienist Pum en de assistenten zijn zeer professioneel en vriendelijk. Ze zijn erg betrokken en er wordt altijd oprechte aandacht getoond.

Zilan Demir

Heel blij dat ik naar deze tandarts ben overgestapt. Ik ben altijd bang voor de tandarts geweest, maar hier word ik zo op mijn gemak gesteld en worden gaatjes zo snel en goed gevuld, dat ik er met een relaxed gevoel zit. Bijna geen gaatjes ook meer door alle goede adviezen, dus dat is helemaal top. Een aanrader!

Salina Mostert

Hele fijne praktijk. Bij pijn maken ze direct plek voor je, en de tandarts en mondhygiënist zijn erg geduldig en vriendelijk. Ook leggen ze heel duidelijk uit wat ze doen en waarom, wat ik zelf altijd heel prettig vind. Ik ben een behoorlijk angstige patiënt, maar hier voel ik me in goede handen!

Floor

Veelgestelde vragen

De Amsterdamse Tandarts is een tandartspraktijk in Amsterdam Oost. Bij ons kunt u terecht voor al uw tandheelkundige zorg. Wij zijn een knusse, moderne tandartspraktijk met ruime openingstijden. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend. Op maandag, dinsdag en donderdag zijn wij ook in de avonduren geopend.

Bij De Amsterdamse Tandarts kunt u terecht voor al uw tandheelkundige zorg. Van halfjaarlijkse controles tot het maken van röntgenfoto’s, het reinigen van uw gebit en het vullen van tanden en kiezen. Daarnaast voeren wij implantaatbehandelingen uit en maken wij kroon- en brugwerk en gebitsprotheses. Tot slot hebben wij veel ervaring met facings en andere esthetische behandelingen.

U hoeft niet bij onze tandartspraktijk te zijn ingeschreven om in aanmerking te komen voor een behandeling. Wij wijzen u er vriendelijk op dat de kosten voor een behandeling dan meestal direct betaald dienen te worden. Zorg er daarom voor dat u in staat bent direct te betalen en in het bezit bent van een geldig legitimatiebewijs.

Wij nemen op dit moment nog nieuwe patiënten aan. U kunt zich via de website snel en gemakkelijk inschrijven als patiënt. Wij kijken ernaar uit om u te mogen ontvangen in onze tandartspraktijk in Amsterdam Oost.

Op onze Instagram pagina plaatsen wij geregeld video’s waarin wij interessante en relevante vraagstukken bespreken op het gebied van de algemene tandheelkunde. Ook geven wij hier tips over hoe u uw gebit goed kunt onderhouden. Daarnaast hebben wij een Facebook pagina, waarop wij af en toe nieuws plaatsen met betrekking tot onze tandartspraktijk in Amsterdam Oost.