Welkom bij De Amsterdamse Tandarts

Openingstijden : Maandag 08:00-21:00 uur - Dinsdag t/m Donderdag 08:30-17:00 uur - Vrijdag 08:00-17:00
  Contact : 020-6257094

Onzichtbare beugel

Regelmatig zijn mensen ontevreden over de stand van hun tanden. Naast de bekende slotjesbeugel is er nu een beugel die uitneembaar en nagenoeg onzichtbaar is. Ideaal voor iedereen die liever een beugel heeft waar je niet zoveel van merkt!

Hoe werkt het?

Bij deze orthodontische behandeling worden de op maat gemaakte beugels elke twee weken vervangen door een nieuwe set. Allereerst komt u bij de tandarts voor een intake gesprek en het bespreken van een behandelplan. Hierna worden er afdrukken van uw gebit gemaakt. Deze afdrukken worden omgezet in een op maat gemaakte doorzichtige beugel die u over uw tanden heen kunt plaatsen. U komt terug voor controles, kleine aanpassingen of nieuwe beugels. Op deze manier worden de gewenste verschuivingen van uw tanden gepland en berekend. Het eindresultaat bekijkt en beoordeelt uw tandarts met u.

De voordelen

  • Op maat gemaakt
  • Ten alle tijden uitneembaar. Bijvoorbeeld tijdens het eten, drinken en tandenpoetsen
  • Nagenoeg onzichtbaar
  • Op korte termijn snel en blijvend resultaat
  • Ook voor kleine aanpassingen geschikt
  • Beter reinigbaar dan een slotjesbeugel
  • Minder contactmomenten nodig dan bij een slotjesbeugel

 

vinger_rechtsMocht u specifieke vragen hebben dan kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen of het contactformulier invullen.

 

Contact

Privacyverklaring

De Amsterdamse Tandarts verwerkt medische gegevens van patiënten. Vanwege de gevoeligheid van deze gegevens hebben wij privacy hoog in het vaandel staan. In ons privacyreglement kunt u lezen welke persoonsgegevens wij verwerken en waarvoor. Tevens staat in het privacyreglement opgenomen welke rechten u heeft als betrokkene. Mocht u vragen hebben of uw rechten willen uitoefenen dan kunt u telefonisch contact opnemen via het telefoonnummer 020 625 70 94. Meer informatie