Welkom bij De Amsterdamse Tandarts

Openingstijden : Maandag 13:00-21:00 uur - Donderdag t/m vrijdag 08:30-17:00 uur
  Contact : 020-6257094

de amsterdamse tandarts

Even voorstellen

Graag wil ik mij aan u voorstellen. Mijn naam is Ai Lien Oei (30 jaar) en zal per 1 juli de behandeling van de patiënten van Marianne en Jitty overnemen.
Ik ben in maart 2014 afgestudeerd aan de ACTA. Daarna heb ik in verschillende grote en kleine praktijken gewerkt om mij tandheelkundig verder te ontwikkelen. Tevens heb ik vele cursussen gevolgd om mijn kennis en kunde up-to-date te houden en dat doe ik nog steeds met veel plezier. Hoewel ik het jammer vind om afscheid te nemen van mijn huidige patiëntenkring, heb ik er heel veel zin in om mij volledig te richten op u, de patiënten van De Amsterdamse Tandarts.
Ik heb begrepen dat Marianne en Jitty altijd zeer begaan waren met u en dat wil ik graag zo voortzetten. Het spreekt mij zeer aan dat de praktijk kleinschalig is, zo kan ik het contact persoonlijk houden. Naast de behandelingen die u nu al gewend bent zal ik ook prothetisch werk, uitgebreide esthetische behandelingen en zodra de praktijk daar op aangepast is, ook behandelingen met doorzichtige beugels gaan verrichten.
Zowel jong als oud zie ik graag weer met een brede lach vertrekken!

Hopelijk tot snel,

Ai Lien Oei

Meer nieuws

Privacyverklaring

De Amsterdamse Tandarts verwerkt medische gegevens van patiënten. Vanwege de gevoeligheid van deze gegevens hebben wij privacy hoog in het vaandel staan. In ons privacyreglement kunt u lezen welke persoonsgegevens wij verwerken en waarvoor. Tevens staat in het privacyreglement opgenomen welke rechten u heeft als betrokkene. Mocht u vragen hebben of uw rechten willen uitoefenen dan kunt u telefonisch contact opnemen via het telefoonnummer 020 625 70 94. Meer informatie