De Amsterdamse Tandarts banner

Tandarts Amsterdam Rivierenbuurt

Op een prachtige, nieuwe locatie!

Van harte welkom bij onze praktijk

Wij hebben goed nieuws! Sinds kort heeft De Amsterdamse Tandarts er een tweede vestiging bij in de Rivierenbuurt in Amsterdam. De praktijk is reeds geopend en je kunt per direct terecht voor een controle of behandeling op onze mooie, nieuwe locatie! Schrijf je in via onderstaande knop en wij nemen spoedig contact met je op om een afspraak te maken.

Ben je al patiënt bij De Amsterdamse Tandarts, maar wil je terecht bij onze nieuwe vestiging in de Rivierenbuurt? Neem hiervoor telefonisch contact met ons op. Wij zijn verheugd om te melden dat een deel van ons toegewijde team ook op deze locatie aanwezig zal zijn, zodat je geholpen wordt door dezelfde, vertrouwde behandelaars!

Direct inschrijven

Over De Amsterdamse Tandarts

De Amsterdamse Tandarts is een frisse en moderne tandartspraktijk met twee vestigingen in het centrum van Amsterdam en in de Rivierenbuurt. Je bent bij beide praktijken van harte welkom. Ons jonge en enthousiaste team staat klaar om je te ontvangen en naar volledige tevredenheid te helpen.

Binnen onze praktijk hechten wij veel waarde aan een persoonlijke benadering van onze patiënten. Wij begrijpen dat een tandartsbezoek voor velen ongemakkelijk of stressvol kan zijn en doen er dan ook alles aan om een fijne en comfortabele omgeving te creëren, waar jij je op jouw gemak kunt voelen.

Ons team draagt hieraan bij door jouw wensen centraal te stellen. Wij vinden het belangrijk om zorg op maat te bieden en houden rekening met wat je wel/niet wilt. Ons doel is behaald op het moment dat je onze praktijk met een brede glimlach verlaat.

Dus als je op zoek bent naar een (nieuwe) tandarts, dan ben je van harte welkom bij onze praktijk in Amsterdam Rivierenbuurt.

Tandarts Amsterdam Rivierenbuurt

Behandelingen door onze tandartsen

Je kunt bij ons terecht voor verschillende behandelingen. Van algemene tandheelkundige behandelingen zoals het plaatsen van een kroon of brug tot cosmetische behandelingen zoals het op maat vervaardigen van facings; bij ons ben je in goede en vertrouwde handen. Ons team bestaat uit meerdere tandartsen, een mondhygiënist en preventieassistente. Doordat wij een breed en goed opgeleid team hebben, kunnen wij alle benodigde behandelingen op hoog niveau aanbieden.

Wij zijn met name gespecialiseerd in cosmetische tandheelkunde. Zo kun je bij ons terecht voor het plaatsen van kronen, bruggen en facings, maar bijvoorbeeld ook voor het bleken van jouw gebit. Deze behandelingen dragen bij een prachtig, schoon gebit. Dit zorgt niet alleen voor een stralende glimlach, maar ook voor een gevoel van zelfvertrouwen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om direct een afspraak te maken.

Sta je voor een tandheelkundige uitdaging, maar weet je niet precies welke behandeling je nodig hebt? Maak een afspraak voor een consult en wij zullen je voorzien van passend advies.

Tandarts Rivierenbuurt Amsterdam

Tandarts in Amsterdam Rivierenbuurt nodig?

Als je op zoek bent naar een (nieuwe) tandarts in Amsterdam Rivierenbuurt, dan hoef je niet verder te zoeken. Schrijf je in bij De Amsterdamse Tandarts, gevestigd op een mooie locatie aan de Uiterwaardenstraat 212 in de Rivierenbuurt. Wij hebben zeer korte wachttijden, waardoor je snel terecht kunt bij één van onze tandartsen.

Mocht je specifieke vragen hebben dan kun je altijd telefonisch contact met ons opnemen of het contactformulier invullen.

Contact opnemen Direct inschrijven
Je kunt bij ons terecht!

Behandelingen

Algemene tandheelkunde

Ben je op zoek naar een nieuwe tandarts in Amsterdam, waar je terecht kunt voor jouw periodieke controle en alle andere reguliere behandelingen? Dan ben je bij De Amsterdamse Tandarts aan het juiste adres. Maak een afspraak via onze website en kom langs.

Algemene tandheelkunde Amsterdam

Lees meer
Mondhygiënist

Een goede mondhygiëne is ontzettend belangrijk. Onze mondhygiënist in Amsterdam ondersteunt je graag bij het gezond houden van jouw gebit, onder andere door preventieve behandelingen (zoals het verwijderen van tandplak) en persoonlijk advies op maat.

Mondhygiëne Amsterdam

Lees meer
Kindertandheelkunde

Ook kinderen zijn van harte welkom in onze tandartspraktijk in Amsterdam. Onze kindertandarts leert jouw kind op een leuke, speelse manier hoe hij zijn gebit gezond kan houden en waarom dit belangrijk is. Neem jouw kind gerust mee naar jouw volgende afspraak!

Kindertandarts Amsterdam

Lees meer
Kies voor een stralend gebit

Waarom de Amsterdamse Tandarts?

check Tandarts Amsterdam
check Ruimte voor nieuwe patiënten
check Korte wachttijden
check Persoonlijke aandacht

Welkom bij onze tandartspraktijk in Amsterdam. Wij vinden het belangrijk dat je gelukkig bent met jezelf. Dit begint allemaal bij een mooi en gezond gebit. Ons jonge en enthousiaste team helpt je graag bij het onderhouden van je gebit, zodat je elke dag met een zelfverzekerd gevoel kunt eten, praten en lachen. Iedereen heeft hier recht op en daarom is iedereen van harte welkom bij De Amsterdamse Tandarts. Ben je op zoek naar een tandarts in Amsterdam? Wij hebben nog ruimte voor nieuwe patiënten. Kom gerust eens langs bij onze tandartspraktijk. Wij staan voor je klaar en helpen je graag aan een mooie lach.

De Amsterdamse Tandarts is gespecialiseerd in cosmetische en esthetische tandheelkunde. Ben je niet tevreden over het uiterlijk van je gebit? Wij kunnen je gebit opknappen. Zo kunnen wij de vorm, stand en kleur van je tanden verbeteren, zodat je binnen de kortste tijd een mooi en recht gebit zult hebben waar je trots op kunt zijn.

Ben je een tand of kies verloren? Wij kunnen op professionele wijze een implantaat bij je plaatsen. Hier kunnen wij vervolgens een kroon op bevestigen, zodat je weer een mooi en vol gebit zult hebben. Een kroon vervangt zowel de functie als het uiterlijk van je verloren tand of kies. Je zult geen verschil merken met je ‘echte’ tand of kies. Ben je meerdere tanden of kiezen verloren? Dan kan een brug de oplossing bieden. Verder kun je bij ons terecht voor het laten plaatsen van facings en het laten bleken van je gebit, zodat je gebit zal stralen als nooit tevoren. Maak een afspraak voor een cosmetische/esthetische behandeling bij de tandarts in Amsterdam.

Wij geven niet alleen aandacht aan het uiterlijk van je gebit, maar ook aan de functionaliteit ervan. De Amsterdamse Tandarts helpt je graag aan een mooie, maar vooral ook duurzame lach, zodat je hier een leven lang plezier van zult hebben. Dat klinkt goed, toch? Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak of schrijf je direct in via de website. Wij kijken uit naar je bezoek aan onze tandartspraktijk in Amsterdam.

 

Video over De Amsterdamse Tandarts
Je bent van harte welkom in onze moderne praktijk

Op zoek naar een (nieuwe) tandartspraktijk in Amsterdam?

Is het nu toch echt te lang geleden, heb je last of overweeg je een andere tandarts? Ons team staat klaar om iedere patiënt te verwelkomen. Kom gerust langs om kennis te maken met het team en de praktijk. Je kan ons natuurlijk ook bellen op (020) 625 70 94. Of vul ons inschrijfformulier digitaal in.

Inschrijven
Direct antwoord op je vraag

Veelgestelde vragen

Hoeveel vestigingen heeft De Amsterdamse Tandarts?

De Amsterdamse Tandarts heeft twee vestigingen in het centrum van Amsterdam en in de Rivierenbuurt. Sinds 1985 zijn wij gevestigd in het centrum en wij zijn blij om te delen dat wij patiënten sinds september 2023 ook verwelkomen op onze nieuwe locatie in de Rivierenbuurt. Schrijf je gerust in bij één van onze praktijken. Wij staan klaar om je te helpen.

Heeft jullie praktijk een lange wachttijd?

Wij werken met de modernste technieken en behandelmethoden, waardoor de behandelingen snel en efficiënt verlopen, zonder in te leveren op kwaliteit. Het gevolg hiervan is dat wij veel patiënten in korte tijd kunnen helpen en zeer korte wachttijden hebben. Hierdoor kun je meestal vlak na jouw inschrijving al terecht voor een preventieve controle of specifieke behandeling.

Word ik geholpen door hetzelfde, vertrouwde personeel?

Zeker! Een groot gedeelte van het team dat werkzaam is bij de locatie in het centrum, zal je ook terugzien in onze praktijk in de Rivierenbuurt. Je wordt dus door hetzelfde deskundige team geholpen, zodat jouw bezoek aan onze praktijk vertrouwd aanvoelt. Dit vinden wij ontzettend belangrijk. Gezamenlijk zetten wij ons in om jouw ervaring zo prettig mogelijk te maken.

Voor welke behandelingen kan ik terecht?

Wij bieden een breed scala aan tandheelkundige behandelingen aan. Welke behandeling nodig is, hangt af van jouw persoonlijke gebitssituatie en voorkeuren. Tijdens jouw bezoek aan de praktijk, onderzoeken wij jouw gebit en zullen wij indien nodig een passende behandeling adviseren. Van algemene tot cosmetische behandelingen; wij kunnen je op alle vlakken helpen.

Zijn kinderen ook welkom in de praktijk?

De Amsterdamse Tandarts is de tandarts voor jong én oud. Kinderen zijn dus ook van harte welkom in de praktijk. Onze kindertandarts is gespecialiseerd in de behandeling van kinderen en weet uit ervaring wat zij kan doen om ervoor te zorgen dat jouw kind zich op zijn gemak zal voelen in de tandartsstoel. Klik hier voor meer informatie over kindertandheelkunde.

starstarstarstarstar

Heel blij dat ik naar deze tandarts ben overgestapt. Ik ben altijd bang voor de tandarts geweest, maar hier word ik zo op mijn gemak gesteld en worden gaatjes zo snel en goed gevuld, dat ik er met een relaxed gevoel zit. Bijna geen gaatjes ook meer door alle goede adviezen, dus dat is helemaal top. Een aanrader!

Salina Mostert
Amsterdam Centrum

starstarstarstarstar

Na slechte ervaringen bij andere praktijken blij eindelijk een goeie gevonden te hebben. In alle opzichten perfect. De tandarts Ai Lien, mondhygiënist Pum en de assistenten zijn zeer professioneel en vriendelijk. Ze zijn erg betrokken en er wordt altijd oprechte aandacht getoond.

Zilan Demir
Amsterdam Oost

starstarstarstarstar

Hele fijne praktijk. Bij pijn maken ze direct plek voor je, en de tandarts en mondhygiënist zijn erg geduldig en vriendelijk. Ook leggen ze heel duidelijk uit wat ze doen en waarom, wat ik zelf altijd heel prettig vind. Ik ben een behoorlijk angstige patiënt, maar hier voel ik me in goede handen!

Floor
Amsterdam Prinsengracht