Home

About us

Welcome to De Amsterdamse Tandarts

De Amsterdamse Tandarts is a small practice in the centre of Amsterdam near Amsterdam Oost. The practice existed since 1985 under the name Tandartspraktijk Plantage Weesperbuurt. The practice was transferred in 2018 and has since continued under the name: De Amsterdamse Tandarts.

De Amsterdamse Tandarts consists of two treatment rooms, four dentists, a dental hygienist and a prevention assistant. You can visit us for a complete package of dental care for the whole family such as: six-monthly check-ups, dental X-rays, teeth cleaning and fillings. We also do crowns and bridges and dental prostheses. Plus we have a lot of experience with veneers or other aesthetic treatments.

At De Amsterdamse Tandarts we do not only look at the mouth ,but also at the person around it! We are not only a cosmetic dentist, but we also look at the functional aspects. So are you hoping to have a healthy and happy smile? Visit our practice.

We are happy to offer you a personal approach and we realize how important it can be to see familiar faces. We are committed to sending our patients home with a satisfied smile.

Waarom De Amsterdamse Tandarts?

Welkom bij onze tandartspraktijk in Amsterdam. Wij vinden het belangrijk dat je gelukkig bent met jezelf. Dit begint allemaal bij een mooi en gezond gebit. Ons jonge en enthousiaste team helpt je graag bij het onderhouden van je gebit, zodat je elke dag met een zelfverzekerd gevoel kunt eten, praten en lachen. Iedereen heeft hier recht op en daarom is iedereen van harte welkom bij De Amsterdamse Tandarts. Ben je op zoek naar een tandarts in Amsterdam? Wij hebben nog ruimte voor nieuwe patiënten. Kom gerust eens langs bij onze tandartspraktijk. Wij staan voor je klaar en helpen je graag aan een mooie lach.

De Amsterdamse Tandarts is gespecialiseerd in cosmetische en esthetische tandheelkunde. Ben je niet tevreden over het uiterlijk van je gebit? Wij kunnen je gebit opknappen. Zo kunnen wij de vorm, stand en kleur van je tanden verbeteren, zodat je binnen de kortste tijd een mooi en recht gebit zult hebben waar je trots op kunt zijn.

Ben je een tand of kies verloren? Dan kunnen wij een kroon bij je plaatsen. Een kroon vervangt zowel de functie als het uiterlijk van je verloren tand of kies. Je zult geen verschil merken met je ‘echte’ tand of kies. Ben je meerdere tanden of kiezen verloren? Dan kan een brug de oplossing bieden. Verder kun je bij ons terecht voor het laten plaatsen van facings en het laten bleken van je gebit, zodat je gebit zal stralen als nooit tevoren. Maak een afspraak voor een cosmetische en esthetische behandeling bij de tandarts in Amsterdam.

Wij geven niet alleen aandacht aan het uiterlijk van je gebit, maar ook aan de functionaliteit ervan. De Amsterdamse Tandarts helpt je graag aan een mooie, maar vooral ook duurzame lach, zodat je hier een leven lang plezier van zult hebben. Dat klinkt goed, toch? Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak of schrijf je direct in via de website. Wij kijken uit naar je bezoek aan onze tandartspraktijk in Amsterdam.

✓ Tandarts in Amsterdam
✓ Ruimte voor nieuwe patiënten
✓ Zeer korte wachttijden
✓ Persoonlijke aandacht
✓ Uitstekende resultaten

Looking for a dentist in Amsterdam?

Has it been too long ago, are you in pain or are you considering a different dentist? Our team is ready to welcome any patient. Feel free to drop by to get to know the team and the practice. Of course you can also call us at 020 625 70 94. Or fill in our registration form.

✓ Tandarts voor het hele gezin
✓ Jong en enthousiast team
✓ Alle behandelingen onder één dak ✓ Cosmetische tandheelkunde
✓ Esthetische tandheelkunde

Veelgestelde vragen aan onze tandarts in Amsterdam

Hebben jullie nog ruimte voor nieuwe patiënten?

Nieuwe patiënten zijn van harte welkom bij De Amsterdamse Tandarts. Wij hebben zeer korte wachttijden, dus je kunt snel bij ons terecht voor een controle of behandeling. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Waar is jullie praktijk gevestigd?

Onze praktijk is gevestigd aan de Nieuwe Prinsengracht 112o in Amsterdam. Onze praktijk is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Er zijn diverse parkeergarages, tramhaltes en metrostations in de buurt van de praktijk. Klik hier voor de routebeschrijving.

Welke behandelingen bieden jullie aan?

Je kunt bij ons terecht voor verschillende behandelingen. Zo kun je bij ons terecht voor een volledige gebitscontrole, het laten vullen van gaatjes in je tanden of kiezen, het laten plaatsen van kronen en bruggen, etc. Voor een volledig overzicht van alle behandelingen, kun je een kijkje nemen op onze behandelingenpagina. Staat je behandeling hier niet tussen? Neem dan contact met ons op en wie weet kunnen wij je alsnog helpen.

Wat is het verschil tussen cosmetische en esthetische tandheelkunde?

De Amsterdamse Tandarts is gespecialiseerd in cosmetische en esthetische tandheelkunde. Deze termen worden vaak door elkaar gebruikt, maar zijn wel degelijk verschillend van elkaar. Esthetische tandheelkunde is gericht op het mooier maken van het gebit met behoud van het natuurlijke gebit, terwijl cosmetische tandheelkunde camouflerend werkt en dus minder gericht is op het behoud hiervan. Bel ons voor meer informatie.

Hebben jullie lange wachttijden?

Ben je op zoek naar een tandarts in Amsterdam waar je snel wordt geholpen? Dan ben je bij De Amsterdamse Tandarts aan het juiste adres. Wij hebben zeer korte wachttijden. Je kunt je snel en gemakkelijk inschrijven via de website. Vervolgens zullen wij contact met je opnemen om een afspraak te maken. Wij proberen je zo snel mogelijk te behandelen.

“Heel blij dat ik naar deze tandarts ben overgestapt. Ik ben altijd bang voor de tandarts geweest, maar hier word ik zo op mijn gemak gesteld en worden gaatjes zo snel en goed gevuld, dat ik er met een relaxed gevoel zit. Bijna geen gaatjes ook meer door alle goede adviezen, dus dat is helemaal top. Een aanrader!”

Salina Mostert

“Toptandartsen en medewerkers die goed zijn in hun vak en erg vriendelijk. Communiceren zowel vooraf als tijdens de behandeling helder wat prettig is en vertrouwen geeft.”

Niels Bartels

“Na slechte ervaringen bij andere praktijken blij eindelijk een goeie gevonden te hebben. In alle opzichten perfect. De tandarts Ai Lien, mondhygiënist Pum en de assistenten zijn zeer professioneel en vriendelijk. Ze zijn erg betrokken en er wordt altijd oprechte aandacht getoond.”

Zilan Demir

“Hele fijne praktijk. Bij pijn maken ze direct plek voor je, en de tandarts en mondhygiënist zijn erg geduldig en vriendelijk. Ook leggen ze heel duidelijk uit wat ze doen en waarom, wat ik zelf altijd heel prettig vind. Ik ben een behoorlijk angstige patiënt, maar hier voel ik me in goede handen!”

Floor

“Blij met deze praktijk. De tandarts zag direct mijn probleem en kwam met een duidelijk behandelplan. Ik kreeg ook vooraf goede informatie over de kosten. De rest van het team is ook heel vriendelijk en behulpzaam.”

Maarten Kade

Do you have any questions, suggestions or comments?

Contact

    We are affiliated with