Angsttandarts Amsterdam

Bent je angstig voor de tandarts? Veel patiënten delen dit gevoel. Angst voor de tandarts kan zijn ontstaan door nare ervaringen in het verleden, schaamte voor je gebit, verhalen van kennissen of angst voor pijn. Er bestaan nogal wat verschillende angsten. Waar de angst ook vandaan komt, het is niet van de ene op de andere dag verdwenen. Bij sommigen gaat het zover dat zij jarenlang niet bij de tandarts komen, met alle gevolgen voor het gebit van dien.

Schroom niet en geef voorafgaand aan de behandeling aan dat je angstig of gespannen bent. Wij nemen je angst voor de tandarts serieus en zijn gewend om patiënten met angst te behandelen. Wij stellen je gerust, vertellen je exact wat we doen en wat je te wachten staat, werken vlot, laten je niet onnodig wachten en voeren niet meer behandelingen uit dan nodig. Jij blijft in controle! Hierdoor kan de angst in veel gevallen overwonnen worden. Verder kunnen we, in overleg met jou, verschillende mogelijkheden voor pijnbestrijding inzetten.

vinger_rechts Mocht je specifieke vragen hebben dan kun je altijd telefonisch contact met ons opnemen of het contactformulier invullen.

Angsttandarts Amsterdam

Waarom naar de angsttandarts?

Naar de tandarts gaan kan voor veel mensen een enge gedachte zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Bij De Amsterdamse Tandarts zijn we gespecialiseerd in het bieden van een angstvrije ervaring, zodat onze patiënten zich comfortabel en ontspannen voelen tijdens hun bezoek. We begrijpen dat angst voor de tandarts niet ongewoon is, dus streven we ernaar dat onze patiënten de best mogelijke zorg krijgen.

Door regelmatig naar een angsttandarts als De Amsterdamse Tandarts te gaan, zorg je ervoor dat eventuele gebitsproblemen vroegtijdig worden opgemerkt en zo snel mogelijk worden behandeld. Met regelmatige controles en behandelingen kun je je gebit jarenlang gezond en sterk houden. Daarnaast bieden onze tandartsen vooraf uitgebreide consulten, waarbij ze al je vragen over procedures en mogelijke risico’s daarvan beantwoorden. Dit helpt eventuele angsten te verminderen en maakt het gemakkelijker om weloverwogen beslissingen te nemen over je mondgezondheid.