Welkom bij De Amsterdamse Tandarts

Openingstijden : Maandag 08:00-21:00 uur - Dinsdag t/m Donderdag 08:30-17:00 uur - Vrijdag 08:00-17:00
  Contact : 020-6257094

Pinbetaling

Vanaf heden is ook mogelijk uw betalingen per pin te voldoen. Wij vragen dan ook een ieder die niet verzekerd is direct na de behandeling de rekening te voldoen aan de balie. U ontvangt uiteraard een specificatie.

Als u verzekerd bent raden wij aan het alsnog via de factoring te laten lopen. Ons factoringbedrijf (mijnandersnota.nl) dient dan namelijk de nota in bij de verzekering. Mocht er nog een eigen bijdrage overblijven dan ontvangt u daarvan een factuur in uw mail. Via ideal kunt u dan gemakkelijk de factuur voldoen. Wel moet dan het juiste emailadres en uw 06 nummer bekend zijn.

Meer nieuws

Privacyverklaring

De Amsterdamse Tandarts verwerkt medische gegevens van patiënten. Vanwege de gevoeligheid van deze gegevens hebben wij privacy hoog in het vaandel staan. In ons privacyreglement kunt u lezen welke persoonsgegevens wij verwerken en waarvoor. Tevens staat in het privacyreglement opgenomen welke rechten u heeft als betrokkene. Mocht u vragen hebben of uw rechten willen uitoefenen dan kunt u telefonisch contact opnemen via het telefoonnummer 020 625 70 94. Meer informatie