Welkom bij De Amsterdamse Tandarts

Openingstijden : Maandag 08:00-21:00 uur - Dinsdag t/m Donderdag 08:30-17:00 uur - Vrijdag 08:00-17:00
  Contact : 020-6257094

Informatie

vinger_rechts Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact met ons opnemen of langskomen. Als u zich wilt inschrijven  als nieuwe patiënt dan kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen of u kunt zich digitaal inschrijven door het inschrijfformulier in te vullen.

vinger_rechts Mocht u verhinderd zijn voor uw afspraak, dan verzoeken wij u om uiterlijk 24 uur (m.u.v. weekend en feestdagen) van te voren telefonisch contact met ons op te nemen. Indien u zich niet tijdig heeft afgemeld dan zijn wij genoodzaakt de behandeltijd aan u door te berekenen.

vinger_rechtsMocht u een klacht of opmerking hebben over onze praktijk of onze behandeling, schroom niet ons daarvan op de hoogte te stellen – wij raken graag met u in gesprek. Mocht u het niet prettig vinden uw klacht direct bij ons te melden dan kunt u ook terecht bij het KNMT.

Contact

Privacyverklaring

De Amsterdamse Tandarts verwerkt medische gegevens van patiënten. Vanwege de gevoeligheid van deze gegevens hebben wij privacy hoog in het vaandel staan. In ons privacyreglement kunt u lezen welke persoonsgegevens wij verwerken en waarvoor. Tevens staat in het privacyreglement opgenomen welke rechten u heeft als betrokkene. Mocht u vragen hebben of uw rechten willen uitoefenen dan kunt u telefonisch contact opnemen via het telefoonnummer 020 625 70 94. Meer informatie