We zijn verheugd mee te kunnen delen dat we ruimere openingstijden hebben per maart 2022.
Allereerst zal onze preventie assistente Maral voortaan op de maandagochtend en vrijdag gaan werken waardoor preventie afspraken ook weer gecombineerd kunnen worden met controles en behandelingen bij tandarts Ineke Hendrikse.

Daarnaast mogen we onze nieuwe tandarts Maaike Broekman (zie foto) verwelkomen in het team. Een ontzettend waardevolle aanvulling voor ons team. Al langer een bekende, omdat zij samenwerkte met Ai Lien in een andere praktijk en al die jaren nog steeds kennis en kunde uitwisselen. Zij zal aanwezig zijn in de avonduren en wel op dinsdag- en donderdagavond. Zij doet algemene tandheelkunde, maar ook esthetisch werk en Airsmile (doorzichtige beugels). BIG-nummer 29923341102

Ook niet onbelangrijk, tandarts Ai Lien zal op vakantie zijn van 7 t/m 25 februari. Er zal in die weken extra waargenomen worden door tandarts Celine Stoop, zij werkt normaal op de zaterdag. Tevens zal tandarts Maaike Broekman een aantal dagen waarnemen. Het kan dus zijn dat je bij een van deze tandartsen ingepland wordt. Dit wordt overigens altijd met je besproken. Mocht je dit niet prettig vinden en kan het wachten dan zul je na 25 februari ingepland worden.

Nieuwe openingstijden per maart 2022:

Monday 8am - 9pm
Dinsdag 8.30 – 21.00
Woensdag 8.30 -16.30
Donderdag 8.30 -21.00
Friday 8am - 9pm
Zaterdag 8.00 -17.00

Leave a comment