Welkom bij De Amsterdamse Tandarts

Openingstijden : Maandag 08:00-21:00 uur - Dinsdag t/m Donderdag 08:30-17:00 uur - Vrijdag 08:00-17:00
  Contact : 020-6257094

Corona en uw afspraak

Sinds 20 april 2020 zijn wij weer geopend voor reguliere zorg. Om de behandelingen zo veilig mogelijk uit te kunnen voeren wordt in onze beroepsgroep een strikt hygiëneprotocol gehanteerd. Deze richtlijnen worden bepaald door de Werkgroep Infectie Preventie (WIP) en zijn opgesteld om zowel medewerkers als patiënten te beschermen tegen infecties binnen de praktijk. De afgelopen weken hebben wij de nieuwe, aanvullende richtlijnen in onze praktijk geïmplementeerd en wij zullen dus met een aangepast rooster te werk gaan. Dit om zowel de continuïteit van de zorg als ook uw en onze gezondheid te kunnen waarborgen. 

Een aantal belangrijke punten om rekening mee te houden:

 

·         U betreedt de praktijk niet eerder dan 1 minuut voor uw afspraak.

·         Als er al iemand zit vragen wij u buiten te wachten

·         De deurknoppen, bel etc. worden voor en na iedere patiënt gereinigd

·         We vragen u ook bij het betreden direct de handen te wassen of de handalcohol dispenser te gebruiken

·         U poetst uw tanden van te voren thuis, niet poetsen in de praktijk

·         U gaat thuis naar het toilet, het toilet in de praktijk niet gebruiken

·         Per kind mag er maximaal 1 ouder/begeleider mee

·         Wij vragen u voorafgaand aan een behandeling uw mond 30 seconden te spoelen met waterstofperoxide (1,5%). Dit wordt in de behandelkamer overhandigd. 

·         Er wordt zoveel mogelijk gewerkt met behulp van een rubberdam (rubberen lapje) dit om zoveel mogelijk met ‘schone’ aerosolen te kunnen werken. Het zal de gehele mond afdekken. Mocht u normaliter benauwdheidsklachten hebben, dan adviseren wij u behandelingen uit te stellen.  

·         Er zijn geen magazines en dergelijke te vinden in de wachtkamer

·         Als u in contact bent geweest met corona patiënten of ziekteverschijnselen heeft moet u de afspraak minimaal 14 dagen uitstellen.

·         Wij zullen ruimere tijden plannen zodat er voldoende tijd is om tussendoor te ventileren en ervoor te zorgen dat er niet te veel mensen wachten. 

Wij verzekeren u dat wij de hygiënerichtlijnen strikt naleven en dat u altijd al veilig was en nog steeds veilig bent in onze praktijk. Daarom benadrukken wij dat zolang u gezond bent u uw afspraken niet hoeft te verzetten of te annuleren.

Wij danken u voor uw begrip en wensen u heel veel sterkte in deze tijden. Ons team staat voor u klaar om u de nodige zorg te kunnen blijven bieden. Wij zijn uiteraard op werkdagen bereikbaar via onze telefoon en e-mail voor eventuele vragen. 

 

Stay safe!

Meer nieuws

Privacyverklaring

De Amsterdamse Tandarts verwerkt medische gegevens van patiënten. Vanwege de gevoeligheid van deze gegevens hebben wij privacy hoog in het vaandel staan. In ons privacyreglement kunt u lezen welke persoonsgegevens wij verwerken en waarvoor. Tevens staat in het privacyreglement opgenomen welke rechten u heeft als betrokkene. Mocht u vragen hebben of uw rechten willen uitoefenen dan kunt u telefonisch contact opnemen via het telefoonnummer 020 625 70 94. Meer informatie